Munkatársak

Dombos Tamás

Dombos Tamás (projetkoordinátor, 2018. január - ) Közgazdász, szociológus, antropológus. 2001-2011 között a CEU Közpolitikai Tanulmányok Központjának kutatója, ahol esélyegyenlőségi témájú kutatásokban vett részt. 2007 óta dolgozik a Háttér Társaságnál,  kezdetben önkéntesként, majd fizetett munkatársként. Feladata az egyesület lobbizási és kutatási tevékenységének koordinálása, a jogsegélyszolgálat munkájának segítése és a nemzetközi kapcsolatok ápolása. 2012 óta a Magyar LMBT Szövetség egyik ügyvivője, 2018 óta a Szövetség Európai Bizottság által támogatott Itt vagyunk 2018-2019 projektjének koordinátora.

Tihanyi Katalin

Tihanyi Katalin (projektmunkatárs, 2018. február - ) Magyar és filozófia szakos bölcsészként illetve tanárként végzett az ELTE BTK-n. Folyamatban lévő analitikus filozófia doktori tanulmányai mellett önkénteskedett az Amnesty International középiskolásoknak szóló emberi jogi versenyének szervező csapatában, dolgozott taneszköz-fejlesztéssel kapcsolatos kutatásban, s részt vett egy gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalokat támogató alapítvány munkájában. A Magyar LMBT Szövetségnél egy iskolai diszkrimináció-ellenes, sokszínűség-oktatásra irányuló projektben és egy LMBTI emberekkel szembeni előítéletek csökkentését célzó programban vesz részt.

Tüdő Petra

Tüdő Petra (pénzügyi munkatárs, 2018. január - ) Egyetemi tanulmányokat az ELTE BTK-n folytatott, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának hallgatója. 2003-ban kezdett el dolgozni a bántalmazott nők és gyerekek, illetve a szexuális kisebbségek jogait védő Habeas Corpus Munkacsoportnál, majd a Patent Egyesületnél töltött be pénzügyi és kampánykoordinátori pozíciót. Részt vett a családvédelmi szolgálatok tanácsadói gyakorlatát vizsgáló kutatásokban, a nők reprodukciós jogai érvényesülésének felmérésében, valamint a bíróságok párkapcsolaton belüli erőszakkal kapcsolatos gyakorlatának monitorozásában. 2016-ban csatlakozott a Háttér Társaság stábjához, és 2018 januárjától a Magyar LMBT Szövetség projektjeinek pénzügyi menedzselésében vesz részt.