Elindult Szövetségünk új honlapja

[wysiwyg_field wf_deltas="0" wf_field="field_image" wf_formatter="custom_formatters_colorbox_inline" wf_settings-igazitas="bal" wf_cache="1514510595" wf_entity_id="384" wf_entity_type="node"]

Rendszeresen frissülő hírekkel, az LMBT embereket segítő szolgáltatások, kiadványok, internetes oldalak elérhetőségeivel elindult Szövetségünk megújult honlapja.

Szövetségünk megalakulása óta rendelkezett honlappal, de az évek során egyértelművé vált, hogy szükség van egy olyan internetes oldalra, ahol a Szövetség munkáját bemutató anyagok mellett egy helyen elérhetőek a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű embereket segítő szolgáltatások, kiadványok, internetes oldalak.

Az előbújáson töröd a fejed? Másoknak vajon milyen tapasztalatai voltak? Pároddal gyermekvállalást terveztek? Kitől kaphatnál választ a felmerülő jogi kérdésekre? Válságba került az életed? Kihez fordulhatsz tanácsért? Mindezekre a kérdésekre választ kaphatsz, ha felkeresed a Szövetség megújult honlapját. A honlapon való eligazodást segíti, hogy az anyagok kilenc témakörbe kerültek besorolásra, ezek: a párkapcsolat, gyermekvállalás, előbújás, iskola, munkahely, egészség, gyűlöletbeszéd és erőszak, média, transzneműek.

A honlap indításával egyidőben a Szövetség elektronikus hírlevelet is indít. Ha biztos akarsz benne lenni, hogy nem maradsz le a közösséget érintő fontos kérdésekről, iratkozz fel a hírlevélre a lmbtszovetseg.hu/hirlevel oldalon.